trainingEr zijn natuurlijk ontzettend veel eenmanszaken in de personal trainer branche. Dit maakt het af en toe moeilijk om een geschikte personal trainer te vinden die aansluit bij jouw doelen. Via een goede kennis kwam ik terecht bij personal trainer Amsterdam (Physicum). Een professioneel bedrijf wat beschikt over goede faciliteiten. De prijzen die Physicum hanteert zijn erg scherp, terwijl je er goede resultaten voor terug krijgt.

Echt een aanrader

Indien je opzoek bent naar een personal trainer in Amsterdam, dan is Physicum echt een aanrader. Zij maken een passend trainings- en voedingsschema, zodat het proces optimaal verloopt. Naast personal training kan je er ook terecht voor fysiotherapie en een PT Check. Alle diploma’s en faciliteiten hebben zij ter beschikking.

Zelf heb ik goede resultaten behaald bij personal trainer Amsterdam. Zo ben ik maar liefst 19 kilo afgevallen in 3,5 maand. Een uitstekend resultaat wat ik heb te danken aan Physicum. Zij zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en door pusht. Daarnaast worden schema’s continue ge-üpdate, zodat de gewenste doelen worden behaald.

Als er vragen zijn kan je altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard zijn ze ook telefonisch en via de mail bereikbaar!