Hit Personal TrainingHet vinden van een goede personal trainer kan soms lastig zijn. Bij HIT Personal Training bent u aan het juiste adres voor een goede personal trainer. Wij helpen je bij het behalen van je doelen. Voor we beginnen aan de trainingen gaan we samen even zitten. Hier kunnen we het hebben over je persoonlijke doelen. Is je doel om af te vallen, kracht te trainen, je niveau op te krikken of iets anders? Wij vinden het geweldig leuk om je hierbij te kunnen helpen. Wij wegen je, meten je vetpercentage, meten je bmi, dit allemaal om de trainingen voor jou op maat te kunnen samenstelling.

Wij bieden verschillende pakketten aan voor onze klanten. Zo kunt u kiezen uit een groepstraining, small group training en 1 op 1 lessen. Klik hier voor meer informatie over prijzen en voorwaarden van de trainingen van HIT Personal Training.

Contact met HIT

Heeft u vragen voor ons over HIT Trainingen, de trainers of een vraag over lifestyle? Kom gerust bij ons langs! Wij beantwoorden graag je vragen. Wij hebben plezier in ons werk en vinden het daarom leuk om je te kunnen helpen bij het behalen van je doelen. Klik hier voor meer informatie over HIT Personal Training. Op onze website hebben we namelijk een uitgebreid stukje staat over wie wij nou eigenlijk zijn. Via de website hopen wij je al genoeg geïnformeerd te hebben. Wij zien je graag een keer bij ons voor een gratis proefles!