m22-laserHeeft u last van pigmentvlekken? Dit hebben redelijk veel mensen in Nederland. Maar veel mensen willen dit graag weg hebben. In dat geval kunt u kiezen voor een pigment behandeling. De pigment behandeling is en behandeling waarbij specialisten de pigmentvlek kunnen verminderen en soms laten verdwijnen.

Wat is een pigmentvlek?

Pigmentvlekken zijn vlekken op de huid wat vaak donkerder gekleurd is. Dit kan ontstaat door een te lange en te veel blootstelling aan UV straling. Door te veel UV straling kan er een verstoring ontstaan in de pigmentcellen. Deze kunnen het pigment niet meer gelijkmatig verdelen waardoor er een vlek ontstaat vol met pigment. Deze vlekken komen vaak voor op plekken welke veel en vaak worden blootgesteld door de zon. Dit is bijvoorbeeld je borst en het gezicht. Pigmentvlekken ontstaan niet alleen door te veel UV straling. Ze kunnen ook ontstaan door hormoonschommelingen of lokale ontstekingen of beschadigingen. Soms komt het ook voor dat de vlekken aanwezig zijn bij de geboorte.

Wilt u ook graag een pigmentvlek weg hebben? DAn is het zeker een aanrader om langs te gaan bij Dermavisie. Hier hebben ze de pigment behandeling en zeer veel mensen hebben hier al baat bij gehad.