Goede voornemens

Goede voornemens aanhouden ? Hoe moet dat ?

Vaak is het zo dat mensen goede voornemens hebben en dat ze hun voornemens willen bereiken in het begin van het jaar. Maar 9 van de 10 keer blijkt het dat mensen hun voornemens vergeten of geen motivatie meer hebben om door te gaan.
Maar hoe kun jij er nou voor zorgen dat jij je wel aan je voornemens houdt, zonder dat je de motivatie kwijt raakt ? Wij hebben daarom drie tips op een rijtje gezet voor een betere motivatie voor je voornemens.

Tip 1: Geen excuses
Tegenwoordig zijn we veel te veel bezig met het zoeken naar excuses om het juist niet te doen of het niet hoeven te doen. Door deze instelling kom je vaak je voornemens niet na en ben je veelte veel bezig met excuses vinden en bedenken, waardoor je minder gemotiveerd raakt en je doel niet haalt. Dus zorg ervoor dat je een goede instelling van jezelf krijgt.

Tip 2:  Aandacht
Als je jouw voornemens wilt behalen, besteedt dan veel aandacht erin. Hoe meer aandacht je besteedt aan je voornemens], hoe meer gefocust je bent op jouw doel. Daarnaast krijg nieuwe ideeën hoe je het gaat aanpakken en je kan gemakkelijker jouw doel halen!

Tip 3: Wees niet teleurgesteld
Krijg je ander resultaat dan dat je verwacht had en ben je er niet tevreden mee ? Maak je dan niet zo druk. Niemand haalt zijn doel met de eerste paar pogingen. Je ziet vaak mensen die heel veel succes hebben, maar dat komt omdat ze elke dag gefocust zijn op hun doel  en hard ervoor werken, maar ook die mensen kunnen falen en moeten het elke keer opnieuw proberen. Dus geef het niet snel op en ga ervoor! ]