Als je opzoek bent naar niche parfum dan zijn er niet veel aanbieders. Zo ga ik met regelmaat naar ParfuMaria toe. Zij hebben inloopmiddagen waar je een rondleiding krijgt. Je weet echt niet wat je overkomt. Mensen zijn super enthousiast en te spreken over de kwaliteiten die ParfuMaria levert.

1_anima_mundi

ParfuMaria is de grootste aanbieder op het gebied van exclusieve parfum. Zij leveren wereldwijd. Het fijne is dat je online samples kunt bestellen, zodat je zeker weet dat het naar wens is. Daarnaast heb je bij ParfuMaria de volgende mogelijkheden:

  • Cadeaubonnen
  • Private shopping op afspraak
  • Veilig online betalen (meerdere betaalmogelijkheden)
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
  • Geurenproeverijen

ParfuMaria wordt gemiddel beoordeeld met een 9,5. Maar liefst 327 mensen beoordelen ParfuMaria. Het is daarom ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website. Met een gigantisch assortiment aan niche parfum hebben zij altijd hetgeen waar jij naar opzoek bent.

Service

Wederom kreeg ik een fantastische service. Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen. Ik blijf daarom erg enthousiast over dit bedrijf en het leuke is dat je met iets rondloopt wat de meeste mensen niet hebben. Zo ben je toch anders! Bekijk de website voor meer informatie. Mochten er vragen zijn dan is ParfuMaria telefonisch en via de mail bereikbaar.