Bij Splendith hebben we alles voor de creatieveling. Of je nou net bent begonnen met kalligraferen, voor alle benodigde materialen kun je bij ons terecht. Wij hebben verschillenden Holbein producten in ons assortiment. Ons assortiment bevat Holbein potloden en stiften van alle kleuren. Wij verkopen alleen producten van de beste kwaliteit. Onze producten zijn van zeer hoge kwaliteiten en hebben een garantie van 1 jaar. Voor alle Holbein producten kunt u terecht bij Splendith. Wij doen er alles aan om de klant tevreden te stellen met de producten die wij beschikbaar hebben. Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats.

Onze andere materialen

Wij verkopen niet alleen holbein,Finetec of higgins producten. Splendith verkoopt ook producten voor kalligrafie en handlettering. Je kan ook voor andere Do It Yourself projecten  terecht bij Splendith. Wij hebben bijna alles in huis voor de creatievelingen.

Bezorgen? Dat kan!

Producten worden na het plaatsen van een bestellingen binnen 48 geleverd. Dit geldt voor zowel in weekend als doordeweeks. Er wordt zorgvuldig en netjes omgegaan met alle bestellingen. De bestellingen worden net als een cadeautje ingepakt, want mooie materialen blijven toch echt het beste cadeautje die je iemand kan schenken.