Wilt u fitness Haarlem? Neem dan contact op met Body & Mind Incorporated. Bij Body & Mind Incorporated heeft u altijd zin om te gaan sporten vanwege de leuke sfeer en het gezellige personeel. Het personeel leert u gezonde gerechten die erg gezond zijn. Ook leren ze u hoe u de oefeningen op een goede manier uitvoert waardoor u blessures voorkomt.

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met Body & Mind Incorporated is heel erg positief. Zelf train ik hier nu 3 weken en ben erg blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Vooral fijn is dat ik naar 2 weken al merk dat mijn conditie verbeterd is en ik ook meer kracht begin te krijgen. het personeel heeft mij goed geholpen met uitleggen hoe ik de oefeningen goed uitvoert en de apparaten ook. Dit is mijn eerste keer dat ik naar de sportschool ga dus voor mij was dit erg belangrijk dat ik uitleg kreeg en ben daar ook heel erg blij mee.

Contact met dit bedrijf

Wilt u dit nou ook neem dan contact op met dit bedrijf door te bellen, door een mailtje te sturen of het contactformulier op de website in te vullen.