Ik ben onlangs verhuisd naar Eindhoven en ik was op zoek naar een nieuwe sportschool. Totdat ik een Facebook post tegenkwam over een personal trainer Eindhoven. Onder de post waren veel positieve reacties geplaatst waardoor ik besloten had om een kijkje te nemen op de website van de sportschool.

Informatie op de websitepersonal trainer Eindhoven

Nadat ik de Facebook post en de reacties had gelezen bezocht ik de website van de sportschool. Hier waren een aantal kopjes te vinden met uitgebreide informatie. Ik vond informatie over de personal trainers die al jarenlange ervaring hebben in het coachen van klanten die fitter en gezonder willen worden. Er werd ook vermeld op de website dat de personal trainers je kunnen helpen met het opstellen van je eigen voedingsschema. Zodat je je eigen doelen nog beter en op een gezonde manier kan bereiken.

Mijn eigen doel

Mijn doel was om 20 kilo af te vallen binnen een jaar met behulp van personal trainer Eindhoven. Ik las onder het kopje succesverhalen op de website over een man genaamd Johan die binnen 8 maanden 23 kilo is kwijt geraakt. Dit stimuleerde mij extra om bij deze sportschool te beginnen aan mijn eigen doel. De eerste week heb ik samen met mijn personal trainer een voedingsschema samengesteld om mijn doel op een gezonde en lekkere manier te bereiken.