Ik ben een erg grote glaskunstwerk liefhebber. Het leek mij daarom ook een erg leuk idee om een bezoek te brengen aan een museum in de buurt. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar Museum Gelderland om een glaskunstwerk museum te vinden bij mij in de omgeving.

Veel zoekresultaten voor glaswerk musea

Toen ik op het internet op zoek ging naar museum Gelderland kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites van verschillende musea met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Museum Lalique. op de website van het museum is erg veel informatie te vinden over de kunstwerken die er worden tentoongesteld en over de verschillende arrangementen die het museum aanbiedt. Ik besloot na het lezen van de informatie om voor het prosecco arrangement te kiezen.

Mijn bezoek aan het museum

De kunstwerken die het museum tentoongesteld zijn erg mooi en de lezingen waren erg interessant om naar te luisteren. Ik heb tijdens de lezing een lekker glaasje prosecco kunnen drinken en ik heb een erg leuke tijd gehad tijdens mijn bezoek aan het Lalique museum. Daarom ben ik ok erg tevreden over het Lalique museum en raad ik het aan iedereen aan.