Steenhandel Kan voor al uw bestrating. Dit bedrijf biedt erg veel aan, zo zit er voor iedereen de perfecte bestrating voor in uw tuin bij. Steenhandel Kan staat bekend om de prachtige wand- en vloertegels, natuursteen, tuinhout, keramiek, sierbestrating en gebakken producten voor huis en tuin. Ook beschikt Steenhandel Kan over een showroom en showtuin in Nijmegen. De showtuin is meer dan 5000 vierkante meter groot! De showroom en showtuin van Steenhandel Kan zijn 6 dagen per week voor u geopend. Hierdoor zijn er genoeg dagen om een bezoekje te brengen aan de showroom en/of showtuin. Elke maandag tot en met vrijdag zijn ze van 9.00-17.00 geopend en zaterdags tot 16.00. Steenhandel Kan biedt producten van verschillende merken aan. Een aantal merken zijn Red sun, Tuinvisie, Eckstone en nog veel meer andere bekende merken! Alle producten binnen het assortiment van Steenhandel Kan zijn van goede kwaliteit en worden geleverd door heel Nederland en Duitsland!

 

Website van Steenhandel Kan

De website van Steenhandel Kan is erg informatief en overzichtelijk. U kunt allerlei informatie over bestrating vinden. U kunt voorbeelden zien van bestratingen, alle merken bekijken van de bestratingen en nog veel meer. Neem een kijkje op de website voor meer informatie. Door het ruime aanbod van bestrating bent u gegarandeerd dat u een perfecte bestrating voor in uw tuin vindt via Steenhandel Kan.

 

Contact opnemen met Steenhandel Kan

De contactgegevens van Steenhandel Kan staan erg duidelijk op de website beschreven. Voor vragen of klachten kunt u altijd contact opnemen. Steenhandel Kan helpt u graag en geeft antwoord op al uw vragen. Daarnaast geven zij u ook advies over de verschillende soorten bestratingen in het assortiment van Steenhandel Kan.

 

Meer weten over bestrating? Kijk dan hier.