Mijn broer is een aantal weken geleden verhuisd naar zijn nieuwe woning in Enschede. Hij wilde de vloer van de gang en van de woonkamer graag vervangen. Daarom gingen we ook samen op zoek naar een bedrijf die mooie tegels aanbiedt voor een voordelige prijs. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Tegelmaxx.

De website van het tegelbedrijf

Toen we terecht kwamen op de website van Tegelmaxx kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is onder andere erg veel informatie te vinden over de vele vloeren die zij aanbieden. ook worden de vloeren aangeboden tegen bodemprijzen. Dit vond mijn broer natuurlijk erg aantrekkelijk. Nadat we een aantal afbeeldingen hadden bekeken voor inspiratie besloot mijn broer om over te gaan tot een aankoop van een erg mooie tegelvloer.

De vloer werd erg snel geleverd en gelevergf

De vloer die mijn broer had gekocht bij Tegelmaxx werd erg snel geleverd en gelegd. De nieuwe vloer geeft het huis een compleet nieuwe en moderne uitstraling. Daarom is mijn broer ook erg tevreden over het tegelbedrijf.