Als je op zoek bent naar de beste kwalitatieve bed merken dan ben je aan het juiste adres. Meer informatie op onze site!

Beddenspecialist Hendriksen

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan boxsprings, matrassen en waterbedden. Alleen de beste van de beste merken zijn bij ons te vinden, omdat wij onze klanten kwalitatieve producten willen aanbieden. De merken die wij aanbieden zijn: Auping, Vroomshoop, Swissflex, Beddelicious, H├╝lsta, Innovation, LeDorm, SLP Collection, Tempur, Wacore waterbedden, Viking, BALR en Gaaaap. Deze merken hebben veel kennis en ervaring in het maken van bedden en kunnen dus ook gegarandeerd voor een fijne nachtrust zorgen door hun bedden. Met meer dan 80 jaar ervaring kun je zeggen dat wij ook ook best wat ervaring hebben in wat wij doen.

Onze boxsprings, matrassen en waterbedden? Meer informatie op onze site

Kun je niet meer zo goed slapen? Lig je niet meer lekker en draai je veel in je slaap? Onze boxsprings, matrassen en waterbedden regelen dit voor jou. Ze zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van je lichaam en ze spelen mee wanneer je beweegt in je slaap. Zo zijn er nog meer dingen dat ze doen waarmee ze voor jou een fijne nachtrust kunnen zorgen.